March 29, 2017

Diensten

ENG 

‘we bring ideas to live’

zaken doen in China Shanghai-business-china-nederlandse-onderneming-idee-hulp-succesvol-innovatieve-concepten-naar-china-reizenChina is een fantastisch land met ongekende mogelijkheden en een enorme consumenten markt en economie. Zaken doen in China is aantrekkelijk. Daarnaast is Nederland een innovatieland bij uitstek.

Waarom zaken doen in China met Dutch MindStep?

Dutch MindStep heeft een uitgebreid netwerk van investeerders en een team met professionals klaar staan in China om uw product te ontwikkelen. Onze diensten zijn: Match Making, Marketing, Operations, E-commerce, Legal, HR, Admin en Advies bij Subsidies en Investeringen. Wij maken hierbij gebruik van ons zorgvuldig opgebouwde Netwerk in Shanghai, Jiangsu, Hebei, Zhejiang, Beijing, Dalian, Qingdao, Wenzhou en Guangzhou. Wij richten ons vooral op nieuwe, innovatieve Nederlandse bedrijven op het gebied van: Clean Energy, Clean Tech, Agri & Food, Sports, High Tech, (elderly) Care, Creative Industry, Chemistry, Watermanagement en IT. Maar op andere gebieden hebben wij ook netwerk. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen!

 

INNOVATIEF IDEE / PRODUCT

Wij analyseren stap-voor-stap met u wat de mogelijkheden en de kansen tot slagen er zijn. Onze professionele teams in Nederland en China geven advies en beslissen samen met u of de stap naar China gemaakt zal worden. U heeft hier volledige controle en zeggenschap. Met onze China kennis en expertise adviseren wij u tot in detail en doen wij vooronderzoek om te bepalen of doelen haalbaar zijn.

INTRODUCTIE EN ONTWIKKELING

Wij begeleiden u op uw eerste reis naar China. Dutch MindStep representeert een groep topinvesteerders; ons gehele netwerk staat voor u ter beschikking. Stap voor stap helpen wij u. Met oog voor de Chinese manier van zaken doen en gesteund door ons professionele team in China dat gezamelijk meer dan 40 jaar China ervaring heeft. Wij helpen en begeleiden u bij subsidieaanvraag van de RVO.

VOLLEDIG OPEREREN IN CHINA

In deze fase hebben wij een ‘China Office’ met internationale staff voor u opgezet, mogelijk met productie lijnen in China, volledig functionerende website(s) in meerdere talen, legale ondersteuning en andere diensten. Uw product, dienst of methode is gelanceerd en geïmplementeerd en wij zijn continu met ons team in China aanwezig om te monitoren en evalueren hoe alles loopt.

KEY TO SUCCES IN CHINA!

Dutch Mind Step blijft betrokken om u zo van dienst te kunnen zijn mochten er problemen zijn. Vandaar dat ons China team altijd bereikbaar is en dicht samen werkt met uw organisatie en het Nederland team. U bent nu de trotse eigenaar van een succesvolle onderneming. Een onderneming waarin u zelf beslissingen kunt nemen en samen met ons tot een groot succes kunt komen!

 

zaken doen in China Business-doen-in-China-hulp-bij-het-zaken-doen-in-China-Innovatieve-technologische-uitvindingen-frontpage2

WAAROM ZAKEN DOEN IN CHINA?

Waarom Nederlandse ideeen?

 
zaken doen in China China is een fantastisch land met ongekende mogelijkheden en een enorme consumenten markt en economie. Nederland is een innovatieland. Wij hebben goede technische universiteiten en zeer creatieve uitvinders. We hebben een grote historie met uitvindingen die de mensheid verder geholpen hebben, waaronder: de microscoop, de onderzeeboot, het elektrocardiogram, het casettebandje, de CD, Bluetooth, Wi-Fi en nog veel meer. Helaas zullen veel nieuwe concepten niet slagen in een kleine markt als Nederland. Ons doel is om jonge, innovatieve bedrijven een kans te bieden in China (upscalen). Een markt waar, mits je het juiste netwerk bezit en weet hoe je zaken moet doen, nieuwe technologiën veel kans hebben zich te ontwikkelen! Naast het feit dat China een grote markt is, is het ook nog steeds aantrekkelijk er te produceren. De online omzet uit producten die door Chinese consumenten in het buitenland worden gekocht, zal tot 2020 bijna verdubbelen. Doordat vooral nicheproducten in trek zijzaken doen in China Shanghai-business-china-nederlandse-onderneming-idee-hulp-succesvol-innovatieve-conceptenn, is de markt ook interessant voor kleine bedrijven en startups. Chinese (lokale) overheden en investeerders zijn steeds meer geinteresseerd in duurzame oplossingen, veiligheid, efficiente oplossingen voor industriën en energiebesparing. De entertainment sector in China krijgt in bepaalde regio’s enorme subsidies. Voedselveiligheid staat hoog op de agenda. Sport wordt vanuit de overheid gestimuleerd. En vele andere mogelijkheden voor ontwikkeling van diensten en producten dienen zich aan in het moderne China. Er zijn talloze redenen waarom China interessanter is dan ooit tevoren!

 

“Zaken doen in China’

“Zaken doen in China’

“Wij zijn uw partner in China’

Referenties: http://ipricegroup.com/ , http://www.chinasportsunited.com , http://www.shanghaisportsunited.com , http://www.globalmindstep.com , http://www.dutchmindstep.eu