March 29, 2017

Over Ons

ENG

DUTCH MIND STEP

is opgericht om Nederlandse bedrijven te stimuleren naar China te komen en zaken te doen in China. Op deze manier willen wij de Nederlandse economie stimuleren en Nederland weer op de kaart zetten als innovatief land. Het doel is dat Chinese bedrijven investeren in uw bedrijf. Wij zijn uw partner in China.

Ons team bestaat uit professionals met gezamenlijk meer dan 40 jaar China ervaring en zaken doen in China, uit verschillende branches. Wij weten hoe het is succesvol te zijn in China. “Wij willen andere bedrijven graag verder helpen”. Dutch MindStep gaat een stap verder dan alleen helpen. Wij kunnen uw gehele China tak en business opzetten, runnen, investeren en controleren. U bepaald zelf in welke mate u onze diensten nodig acht.

“Zaken doen in China’

 

ONS TEAM

bestaat uit professionals uit verschillende werkvelden. Professionals die met succes in verschillende sectoren in China hun eigen ondernemingen hebben (gehad). Wij zijn samengekomen om Nederlandse innovatieve bedrijven verder te helpen en uit te breiden naar China; ‘wij staan voor persoonlijke benadering, doorzettingsvermogen, en samenwerking’

HUGO

Partner & China Director – Entrepeneur, co owner iPrice Global en China specialist
Afkomstig uit Nederland, sinds drie jaarin China. Hugo heeft verschillende projecten opgezet en heeft een ver reikend netwerk van instellingen en personen in China.

NARAYAN

Partner & Holland Director – zelfstandig ondernemer en founder CSU, board member Veila en voormalig Nike manager
Sinds kort terug in Nederland om bedrijven vanuit Nederland naar China te begeleiden. Narayan heeft vijf jaar lang een succesvolle onderneming gehad in Shanghai.

RICHARD

Partner & Business Director- Zelfstandig ondernemer en founder Oriental Ventures Group (ventures & investeringen).
Meer dan 15 jaar zakelijk actief in Azië, was betrokken bij het opzetten en ontwikkelen van bedrijven in Azië.

ANDY

Partner & Business Director Zhejiang – Founder Veila and China specialist
Has over 15 years China experience, founded several projects and companies.

“Zaken doen in China’

“Zaken doen in China’

“Zaken doen in China’

“Zaken doen in China’

“Wij zijn uw partner in China’